Atlantic Immigration Pilot

הגירה לקנדה Atlantic Immigration Pilot

Atlantic Immigration Pilot  היא תכנית הגירה חדשה של הפרובינציות האטלנטיים של קנדה: ניו ברונסוויק, נובה סקוטיה, איי הנסיך אדוארד, ניו-פאונלנד ולברדור. באמצעות תכנית ההגירה זו ממשלת קנדה יחד עם הממשל המחוזי של הפרובינציות האטלנטיות, מתכננת לקלות כ-2000 או יותר תושבי קבע חדשים בכל שנה. במידה ותביא התכנית תוצאות מוצלחות, תוגדל מכסת הפניות במשך השנים.

תכנית ההגירה Atlantic Immigration Pilot נפתחה בתחילת מרץ 2017 כתוכנית הגירה ניסיונית של שלושת הפרובינציות האטלנטיות של קנדה. מסלול הגירה זה יעבוד במקביל לתוכניות הגירה מחוזיות Provincial Nominee – PNP הקיימות ולא יפגע במכסות שלהם.  תבשלב זה התוכנית "אטלנטיק ימיגריישן פילוט" תהיה פתוחה לשלוש שנים הקרובות עד מרץ 2020, לאחר מכן הרשויות ההגירה של קנדה וכן רשויות מחוזיות יבחנו את התוצאות שלה ואת התרומה שהתוכנית תתן למחוזות אלו, הן מבחינת גידול אוכלוסיה והן מבחינה כלכלית.

דרישות והקריטריונים של תכנית ההגירה Atlantic Immigration Pilot, יחסית נמוכות בהשווה לתוכניות הגירה אחרות של קנדה ומהווים יתרון משמעותי עבור אלה שרוצים להגר לקנדה, אך לא עומדים בדרישות של תוכניות הגירה פדרליות כגון Federal Skilled Worker Program או תוכניות PNP אחרות.  למשל: הדרישה המינימלית לרמת אנגלית היא רק 4 (Canadian Language Benchmark (CLB. מעסיק קנדי שמעוניין לתת הצעת עבודה למועמד אינו דורש לקבל אישור LMIA ממשרד העבודה.

לתכנית אטלנטיק אימיגריישן פילוט יש שתי קטגוריות עבור עובדים מקצועיים ותכנית נוספת המוצעת לסטודנטים מחו"ל.

 

 

קריטריונים של תכנית Atlantic High-Skilled Program

ניסיון עבודה

על העובדים המקצועיים להוכיח באמצעות אישורים נדרשים כי הם צברו שנה אחת של ניסיון לפחות (בסך הכל 1560 שעות או 30 שעות בשבוע) בשלושת השנים האחרונות. שנה אחת של ניסיון נחשבת בין אם היא נצברה במשך שנה שלמה במקום עבודה אחד או אצל מעסיקים שונים במשרה חלקים, וזאת על תנאי שהניסיון המצטבר של העובד הוא לא פחות מ1560 שעות. על ניסיון העבודה להיות באחד המקצועות בקטגוריה O, A, B, C לפי סיווג מקצועות לאומי (NOC)

השכלה

על המועמד להיות בעל השכלה על-תיכונית מקצועית או אקדמאית. לימודי תעודה וקורסים מקצועיים עם תעודה נחשבים בתור השכלה על-תיכונית. על מנת להגיש מועמדות להגירה, על המועמד לאשר תעודות השכלה והשכלה מקצועית בקנדה (Educational Credential Assessment (ECA.

שליטה בשפה האנגלית

אחד הקריטריונים של תוכנית הגירה אטלנטיק אימיגריישן פילוט הוא שליטה באחד משפות הרשמיות של קנדה אנגלית או צרפתית ברמה של CLB 4, שנחשבת לרמה די נמוכה. הגשת מועמדות לקבלת תושבות קבע דרך מסלול הגירה זה מותנת במעבר מבחן IELTS.

 

 

Atlantic International Graduate Program

קטגורה זו מיעודת לסטודנטים זרים שלומדים או סיימו את לימודיהם באחד הפרובינציות האטלנטיות של קנדה, כגון ניו ברונסוויק, נובה סקוטיה, איי הנסיך אדוארד, ניו-פאונלנד ולברדור. הדרישה המינימלית להגשת מועמדות לקבלת תושבות קבע קנדית (Permanent Residence), היא לסיים בהצלחה לימודים אקדמיים או לימודי תעודה, כאשר משך תוכנית הלימודים חייבת להיות שנתיים לפחות. לאחר סיום הלימודים וקבלת תעודה, הבוגרים זכאים להגיש מועמדות לתושבות קבע ובמקביל להגיש בקשה לקבלת ויזת עבודה פתוחה Post graduation Work Permit לתקופה של שנתיים על מנת להישאר בקנדה בזמן שבקשה לתושבות קבע נמצאת בתהליך של בדיקה אצל רשויות ההגירה של קנדה.

קראו עוד:

 

 

 

 

רוצים לדעת על הפרובינציות האטלנטיות של קנדה? צפו בסרטון


לקבלת מידע ופרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר

 GIC Canada immigration company

טל': 03-6738333

טל': 054-3319797

cicinfocenter@gmail.com


Canadain Experiance Class

הגירה לקנדה, מניטובה (Manitoba)

פרובינציית קוויבק (Quebec)

הגירה לקנדה 2017 – שינויים ב Express Entry

צור קשר

קומה 3 ,C סניף תל-אביב: רח' נירים 3 (בית קנדה), אגף

סניף חיפה: רח' שער פלמר 1, קומה 5, משרד 521

  • 03-6738333
  • 03-6738288
  • cicinfocenter@gmail.com