Atlantic Immigration Pilot

הגירה לקנדה Atlantic Immigration Pilot

Atlantic Immigration Pilot – היא תכנית הגירה חדשה של הפרובינציות האטלנטיים של קנדה: ניו ברונסוויק, נובה סקוטיה, איי הנסיך אדוארד, ניו-פאונלנד ולברדור. על פי תכנית ההגירה זו ממשלת קנדה, יחד עם הממשל המחוזי של הפרובינציות האטלנטיות, מתחננת לקלות 2000 פניות להגירה בשנת 2017. במידה ותביא התכנית תוצאות מוצלחות, תוגדל מכסת הפניות במשך השנים.

תכנית ההגירה Atlantic Immigration Pilot נפתחה בתחילת מרץ 2017 כתוכנית הגירה ניסיונית של שלושת הפרובינציות האטלנטיות של קנדה. מסלול הגירה זה יעבוד במקביל לתוכניות הגירה מחוזיות Provincial Nominee – PNP הקיימות ולא יפגע במכסות שלהם.  תבשלב זה התוכנית "אטלנטיק ימיגריישן פילוט" תהיה פתוחה לשלוש שנים הקרובות עד מרץ 2020, לאחר מכן הרשויות ההגירה של קנדה וכן רשויות מחוזיות יבחנו את התוצאות שלה ואת התרומה שהתוכנית תתן למחוזות אלו, הן מבחינת גידול אוכלוסיה והן מבחינה כלכלית.

דרישות והקריטריונים של תכנית ההגירה Atlantic Immigration Pilot, יחסית נמוכות בהשווה לתוכניות הגירה אחרות של קנדה ומהווים יתרון משמעותי עבור אלה שרוצים להגר לקנדה, אך לא עומדים בדרישות של תוכניות הגירה פדרליות כגון Federal Skilled Worker Program או תוכניות PNP אחרות.  למשל: הדרישה המינימלית לרמת אנגלית היא רק 4 (Canadian Language Benchmark (CLB. מעסיק קנדי שמעוניין לתת הצעת עבודה למועמד אינו דורש לקבל אישור LMIA ממשרד העבודה.

לתכנית שתי קטגוריות עבור עובדים מקצועיים ותכנית נוספת המוצעת לסטודנטים מחו"ל.

 

 

קריטריונים של הזכאות לתכנית Atlantic High-Skilled Program

ניסיון עבודה

על העובדים המקצועיים להוכיח באמצעות אישורים נדרשים כי הם צברו שנה אחת של ניסיון לפחות (בסך הכל 1560 שעות או 30 שעות בשבוע) בשלושת השנים האחרונות. שנה אחת של ניסיון נחשבת בין אם היא נצברה במשך שנה שלמה במקום עבודה אחד או אצל מעסיקים שונים במשרה חלקים, וזאת על תנאי שהניסיון המצטבר של העובד הוא לא פחות מ1560 שעות. על ניסיון העבודה להיות באחד המקצועות בקטגוריה O, A, B, C לפי סיווג מקצועות לאומי (NOC)

השכלה.

על המועמד להיות בעל השכלה על-תיכונית מקצועית או אקדמאית. לימודי תעודה וקורסים מקצועיים עם תעודה נחשבים בתור השכלה על-תיכונית. על מנת להגיש מועמדות להגירה, על המועמד לאשר תעודות השכלה והשכלה מקצועית בקנדה (Educational Credential Assessment (ECA.

 

קריטריונים של הזכאות לתכנית  Atlantic International Graduate Program

קטגורה זו מיעודת לסטודנטים זרים שלומדים או סיימו את לימודיהם באחד הפרובינציות האטלנטיות של קנדה, כגון ניו ברונסוויק, נובה סקוטיה, איי הנסיך אדוארד, ניו-פאונלנד ולברדור. הדרישה המינימלית להגשת מועמדות לקבלת תושבות קבע קנדית (Permanent Residence), היא לסיים בהצלחה לימודים אקדמיים או לימודי תעודה, כאשר משך תוכנית הלימודים חייבת להיות שנתיים לפחות. לאחר סיום הלימודים וקבלת תעודה, הבוגרים זכאים להגיש מועמדות לתושבות קבע ובמקביל להגיש בקשה לקבלת ויזת עבודה פתוחה Post graduation Work Permit לתקופה של שנתיים על מנת להישאר בקנדה בזמן שבקשה לתושבות קבע נמצאת בתהליך של בדיקה אצל רשויות ההגירה של קנדה.

 

Atlantic Intermediate-Skilled Program

לקבל מידע נוסף הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר

 GIC Canada immigration company

03-6738333, 054-3319797

cicinfocenter@gmail.com


צור קשר: טופס פניה

מסלולי הגירה: קרא עוד...

עמוד ראשי: עבור

צור קשר

קומה 3 ,C סניף תל-אביב: רח' נירים 3 (בית קנדה), אגף

סניף חיפה: רח' שער פלמר 1, קומה 5, משרד 521

  • 03-6738333
  • 03-6738288
  • cicinfocenter@gmail.com

משרדינו פועלים במדינות הבאות:

Israel

Ukraine

Georgia

Russia