הגירה לקנדה דרך אונריו OINP

הגירה לקנדה דרך אונריו OINP

הגירה לקנדה דרך תוכנית הגירה המחוזית של פרובינציית אונטריו (OINP) זאת הזדמנות יוצאת דופן שאסור לפספס.  ב-23 לפברואר 2017, אונטריו פתחה את התוכנית ההגירה המחוזית שלה מחדש, שמאפשרת למועמדים רבים להגיש בקשה למועמדות פרובינציאלית ולהגר לקנדה. התוכנית ההגירה של אוטריו כוללת שלושה זרמים, כאשר הזרם העיקרי הוא  Ontario Human Capital Priorities immigration stream המיעוד לאנשים בעלי מקצועות והשכלה על תיכונית או אקדמית ולאלה שעומדים בדרישות וקרטריונים של קטגוריה פדרלית Skilled Worker. שני הזרמים הנוספים מיעודים לסטודנטים זרים שסיימו תואר שני או תואר דוקטורט באחד מהאוניברסיטאות של אונטריו.

חשוב לציין שהתוכנית מיועדת רק לאותם מועמדים שכבר הגישו מועמדות לתושבות קבע והגירה לקנדה דרך מערכת Express Entry.

 

התוכנית הגירה של אונטריו כוללת את הזרמים הבאים:

Ontario Human Capital Priorities immigration stream,

International Student — Masters Graduate

International Student — PhD Graduate streams.

 

תוכנית הגירה של אונטריו, אינה תוכנית חדשה, היא היתה פתוחה גם בשנה שעברה בתחילת שנת 2016 ונסגרה ב-9 במאי, 2016. בשנת 2017, ממשלת אונטריו החליטה לפתוח מחדש את התוכנית ההגירה שלה לכל העומדים בקריטריונים ודרישות של קטגוריית Skilled Worker במערכת Express Entry. מועמדים שכבר הכינו את כל המסמכים הנדרשים הכוללים תוצאות של מבחן IELTS והערכת השכלה  (Educational Credential Assessment (ECA וגם הגישו מועמדות דרך ממערכת  Express Entry יוכלו להגיש בקשה לתוכנית מחוזית של אונריו OINP לקבלת מועמדות פרובינציאלית שמשקלה  600 נקודות לפי שיטת ניקוד CRS. חשוב להדגיש כי 600 נקודות ב-Express Entry זה מספר נקודות המבטיח קבלת תושבות קבע ב-100% והגירה מוצלחת לקנדה.

 

הערה: מועמדים אשר יבחרו ע"י  תוכנית הגירה של אונטריו OINP יקבלו מכתב קבלה (Notification of Interest (NOI  אשר משמש כהזמנה להגישת מסמכים לוועדת ההגירה של אונטריו. ברשותם של המועמדים יהיה רק 45 ימים מיום קבלת מכתב NOI,  להכין את כל המסמכים הדרושים ולהגיש ישירות וועדת ההגירה של אונטריו. במקרה של מילוי לא נכון של טפסים או במקרה העדר מסמך כלשהו, המינוי של המועמד יבוטל.

 

לאלו שעדיין לא הכינו את כל המסמכים הדרושים, ממולץ לא להגיש את הבקשה ל-OINP . יצוין כי במקרה של סירוב באונטריו, המועמד עלול להיתקל בקשיים כאשר יחליט להגיש מועמדות לפרובינציות אחרות של קנדה.

 

 

International Student — Masters Graduate and PhD Graduate streams

בנוסף לקטגוריית  Ontario Human Capital Priorities immigration stream נפתחו גם קטגוריות לסטודנטים זרים שסיימו לימודים אקדמיים ב אחת מן האוניברסיטאות של אונטריו Masters Graduate and PhD Graduate streams. קטגוריות אלה מיועדות לאנשים מוכשרים ומשכילים, שסיימו בהצלחה ההשכלה הגבוהה בקנדה. ממשלת אונטריו ומשרד הגירה של קנדה רואים בסטודנטים זרים, בוגרי מוסדות להשכלה גבוהה פוטנציאל גבוהה בתרומתם למדינה ונותנת להם עדיפות הראשונה בקבלת מעמדות של תושב קבע בקנדה.  קרא עוד על לימודים בקנדה

סטודנטים זרים שקיבלו תואר שני או דוקטורט בקנדה, זכאים להגיש מועמדות לתושבות קבע בקנדה, ללא ניסיון קודם בעבודה בקנדה וללא חושה עבודה ממעסיק קנדי. בנוסף לכך, המועמדים לא חייבים לשהות בקנדה בזמן הגשת המועמדות, כפי שהיה בעבר. לעומת זאת, אם הם מתגוררים בקנדה אבל מחוץ לאונטריו, בפרובינציה אחרת, אין להם את הזכות להגיש בקשה לתושבות קבע דרך תוכנית הגירה של מחוז אונטריו.


לקבלת מידע ופרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר

 GIC Canada immigration company

טל': 03-6738333

טל': 054-3319797

cicinfocenter@gmail.com


אשרת עבודה Post-Graduation Work Permit

רשימת מדינות עם פטור מויזת תייר לקנדה Visa-exempt

קנדה צפויה לקבל קרוב למיליון מהגרים בשלוש שנים הקרובות

איך כותבים קורות חיים למשרה בחו"ל

צור קשר

קומה 3 ,C סניף תל-אביב: רח' נירים 3 (בית קנדה), אגף

סניף חיפה: רח' שער פלמר 1, קומה 5, משרד 521

  • 03-6738333
  • 03-6738288
  • cicinfocenter@gmail.com