לימודים בקנדה

לימודים בקנדה היא הדרך הטובה להגר לקנדה.

מעוניינים ללמוד בחו"ל, לימודים אקדמיים, לימודי מקצוע, לימודי תעודה או לימודי אנגלית?  קנדה היא המדינה בה תוכלו למצוא מבחר ענק של מוסדות אקדמיים ומקצועיים בהם תוכלו לשלב לימודים והעבודה בו זמנית. יחד עם זאת, תוכלו לקבל ויזת עבודה מסוג Post Graduation Work Permit למספר שנים לאחר סיום הלימודים ואף להישאר ולחיות בקנדה כתושבי קבע  ולקבל אזרחות קנדית בעתיד.

השירותים שלנו כוללים:

ייעוץ לימודים והכוונה פנייה

התאמה של מסלול לימודים פנייה

בחירה של מכללות בקנדה פנייה

רישום למכללות בקנדה פנייה

הוצאת ויזה לסטודנט פנייה

הוצאות ויזת עבודה לסטודנט פנייה

ויזת עבודה לבן/בת זוג פנייה

אשרת עבודה מסוג PGWP  פנייה

 

 טלפון למידע ופרטים 03-6738333

לימודים בחו"ל – לימודים בקנדה

אלפי סטודנטים מחו"ל מגיעים מדי שנה כדי ללמוד בקנדה ולקבל השכלה גבוהה, שהיא נחשבת לאחד הטובות בעולם. מערכת השכלה שלה מבוססת על מערכת השכלה בריטית. תוכניות הלימוד, הגישות ושיטות הלימוד זהות לאלו שמקובלות באוניברסיטאות ובמכללות הבריטיות. השכלה ותואר קנדי, פותח בפני הבוגרים הזדמנויות רבות לא רק בקנדה, אלא גם בכל מדינות העולם, כולל ארה"ב, בריטניה ואוסטרליה.

ממשלת קנדה רואה בסטודנטים זרים, בוגרי מוסדות אקדמיים ובוגרי מכללות קנדיות פוטנציאל עצום ומעודדת אותם להישאר בקנדה בתור תושבי קבע ולקבל אזרחות קנדית בעתיד. מדיניות הגירה הקנדית מאפשרת לכל סטודנט זר, שסיים את לימודיו בהצלחה, לקבל ויזת עבודה פתוחה  Post Graduation Work Permit ולעבוד בקנדה ללא שום מגבלות עד שלוש שנים לאחר הלימודים.

השכלה קנדית בשילוב עם ניסיון תעסוקתי בקנדה שסטודנט יצבור במהלך עבודתו בתום הלימודים, תזכה אותו בניקוד משמעותי לפי שיטת Comprehensive Ranking System – CRS במערכת Express Entry ולמעשה תבטיח לו קבלת תושבות קבע.

תנאי קבלה ללימודים בקנדה יחסית נוחים ורוב המכללות אינן דורשות מבחני כניסה, כמו שנהוג לעשות מבחיני פסיכומטרי בישראל. עבור סטודנטים ישראלים שמעוניינים ללמוד בקנדה, בדרך כלל מספיק להציג תעודת בגרות או תעודת מכינה ממוסד אקדמי. ישנן מכללות שעבורם תעודת 12 שנות לימוד מספיקה כדי להתקבל ללימודי תעודה ומקצוע. בנוסף לתעודות של השכלה תיכונית, סטודנטים מחו"ל חייבים לעבור מבחני רמה באנגלית מסוג IELTS או TOEFL. במידה ורמת האנגלית אינה מספיקה כדי לעמוד בתנאי קבלה, למועמד תהיה אפשרות להירשם למכינה באנגלית בקנדה למספר חודשים על מנת לשפר את השפה. עם זאת, ישנן מספר מכללות שמקבלות סטודנטים מחו"ל על סמך מבחן פנימי מטעם המכללה.

שכר הלימוד בקנדה גבוהה ביחס ללימודים בישראל, אך ביחס לארה"ב או לאנגליה הוא נמוך פי 2 ואף פי 3. שכר לימוד במכללות הקנדיות זהה לשכר לימוד של מכללות פרטיות בישראל.

שאלות נפוצות  FAQ – לימודים בקנדה והגירה לקנדה

יתרונות של לימודים בקנדה: 

 חוק ההגירה הקנדי פותח לסטודנטים זרים המון האפשרויות אחרות כגון:

1. לאורך כל תקופת הלימודים, הסטודנטים זרים זכאים לעבוד משרה חלקית במהלך הלימודים ומשרה מלאה בחופשים וחגים.

2. סטודנטים, יכולים להביא לקנדה את בני הזוגם ואת ילדיהם כדי לחיות ביחד לאורך כל התקפה.

3. בן/בת זוג של הסטודנט זכאי לקבל ויזת עבודה פתוחה (Open Work Permit) ולעבוד בקנדה במשרה מלאה ללא הגבלות ולהחליף עבודות בכל עת. (הדבר נותן יתרון עתידי בקבלת מעמד של תושב קבע).

4. ילדים של הסטודנט רשאים ללכת וללמוד בבתי-ספר ציבוריים בחינם.

5. בתום הלימודים הבוגר ובן/בת זוגו רשאים לקבל ויזת עבודה פתוחה (Post Graduation Work Permit) משנה עד שלוש שנים נוספות.

6. לאחר הלימודים לסטודנטו ולבני משפחתו יש את הזכות להגיש בקשה לקבלת תושבות קבע בקנדה באחד מן המסלולי ההגירה הבאים:

התכנית הפדרלית של קנדה;

(Federal Skilled Worker Program (FSWP

תכנית לעובדים וסטודנטים זרים בקנדה;

(Canadian Experience Class (CEC

התכנית המחוזית של קנדה;

(Provincial Nominee Programs (PNP

תוכנית הגירה של פרובינציות האטלנטיות:

Atlantic Immigration Pilot

שאלות נפוצות  FAQ – לימודים בקנדה והגירה לקנדה

לקבלת מידע ופרטים נוספים צרו איתנו קשר עוד היום.

 

Canadian Experience Class לסטודנטים
יותר מ -130 אלף סטודנטים זרים מגיעים לקנדה מדי שנה מכל רחבי העולם. קנדה זקוקה לאנשי מקצוע מומחים ומוסמכים, ופעולת במטרתה למשוח לקנדה אנשים בעלי מקצועות שונים או אנשים בעלי פוטנציאל.

בשנים אחרונות קנדה מתמודדת עם בעיה דמוגרפית, של אוכלוסייה מזדקנת ואחוז לידה נמוך יחסי לנורמה הקיימת בעולם. בשוק העבודה הקנדי קיים מחוסר בולט של אנשי מקצוע בעלי השכלה וניסיון תעסוקתי בתחומים רבים, כגון: רפואה, רווחה ושירותים קהילתיים, תחומים טכניים, הנדסת מכונות ותחזוקה טכנית, הנדסה אזרחית ובנייה, מהנדסי תעשייה וייצור, חינוך, השכלה ומחקר, כרייה והפקת משאבי טבע ובתחומים רבים אחרים.

לפי התחזית לעשור הקרוב, הביקוש לכח אדם מקצועי יהיה גבוהה מהיצע. על מנת לפתור את הבעית המחסור הצפוי, ממשלת קנדה יצרה תכנית הגירה חדשה – Canadian Experience Class. אחת המטרות של תכנית זו היא למשוח לקנדה סטודנטים מכל רחבי העולם, לאתר מוחות פוטנציאליים וסטודנטים מוכשרים וגם להכשיר אותם בתחומים שונים ובהתאם סנדרטים קנדיים. סטודנטים שיסיימו לימודיהם יוכלו להשתלב בשוק העבודה הקנדי ואף להישאר בקנדה לתמיד.

משרד האזרחות וההגירה הקנדי הרחיב תוכניות עבודה לסטודנטים זרים, על מנת לאפשר לאותם סטודנטים לצבור ניסיון תעסוקתי בקנדה לאחר סיום הלימודים.

סטודנטים, שיעבדו בקנדה לפחות שנה אחת בתחומם, בתפקידים ניהוליים, מקצועיים או תפקידים טכניית יוכלו להגיש בקשה לתושבות קבע (Permanent Residence) ולאחר מכן לקבל אזרחות.

לקבלת מידע ופרטים נוספים צרו איתנו קשר עוד היום 

שאלות נפוצות  FAQ – לימודים בקנדה והגירה לקנדה


לקבלת מידע ופרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר

 GIC Canada immigration company

טל': 03-6738333

טל': 054-3319797

cicinfocenter@gmail.com


תוכנית Co-op

מבחן IELTS

לימודים בקנדה, שאלות נפוצות FAQ

עבודה לנהגי משאיות בקנדה

צור קשר

קומה 3 ,C סניף תל-אביב: רח' נירים 3 (בית קנדה), אגף

סניף חיפה: רח' שער פלמר 1, קומה 5, משרד 521

  • 03-6738333
  • 03-6738288
  • cicinfocenter@gmail.com